Welkom bij Basisschool Het Labyrint - Voor Ouders

Welkom bij Het Labyrint, waar we geloven in het ontdekken en ontwikkelen van de unieke talenten van onze leerlingen. Als ouder speel jij een essentiële rol in het ondersteunen van je kind op dit inspirerende leerpad. Samen creëren we een stimulerende leeromgeving waarin elk kind kan gedijen.

Ouderbetrokkenheid bij Het Labyrint

Bij Basisschool Het Labyrint moedigen we ouderbetrokkenheid aan en geloven we dat een nauwe samenwerking tussen school en ouders essentieel is voor het succes van onze leerlingen. We bieden verschillende mogelijkheden voor ouders om betrokken te zijn bij de schoolgemeenschap, zoals vrijwilligerswerk, deelnemen aan schoolactiviteiten en het bijwonen van informatieavonden.

Activiteiten en Betrokkenheid

Naast ons curriculum bieden we speciale programma's aan, waaronder muzieklessen, technologieworkshops en kooklessen. We geloven sterk in het concept van Multiple Intelligences, waardoor leerlingen kunnen excelleren in verschillende gebieden. Als ouder kun je bijdragen door deel te nemen aan schoolactiviteiten en door vrijwilligerswerk te doen. Samen kunnen we een rijke en stimulerende leeromgeving creëren voor alle kinderen.

Contact en Bezoek

Wil je meer informatie over Basisschool Het Labyrint? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier beschikbaar op onze website. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je rond te leiden door onze school. Samen kunnen we bouwen aan een solide basis voor de toekomst van onze kinderen.

Heb je vragen of wil je onze school bezoeken?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Basisschool Het Labyrint jouw kind kan helpen groeien en bloeien op cognitief en persoonlijk vlak!

Maak jouw eigen website met JouwWeb