Welkom bij basisschool Het Labyrint

Welkom bij basisschool Het Labyrint in Sittard! Bij Het Labyrint draait alles om het ontdekken en ontwikkelen van de unieke talenten van onze leerlingen. Wij geloven dat ieder kind speciale gaven heeft en ons onderwijs is erop gericht om die talenten te stimuleren en te laten bloeien.

Onze Speciale Programma's

Bij Het Labyrint bieden we diverse speciale programma's aan om de leerervaring van onze leerlingen te verrijken. Naast de reguliere lessen, hebben we bijvoorbeeld muzieklessen en techniekworkshops. Ook leren onze leerlingen koken waardoor ze niet alleen cognitief worden uitgedaagd, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelen.

Ouderbetrokkenheid bij Het Labyrint

Wij vinden het essentieel om ouders actief te betrekken bij het onderwijsproces van hun kinderen. Daarom hebben we een oudercommissie die regelmatig bijeenkomt om idee├źn en feedback te delen. Daarnaast organiseren we themadagen waar ouders deel kunnen nemen aan activiteiten en workshops, zodat ze een nog beter inzicht krijgen in het onderwijs op Het Labyrint.

Wat Maakt Het Labyrint Uniek?

Wat Het Labyrint onderscheidt van andere onderwijsinstellingen is onze focus op de Meervoudige Intelligenties. We geloven dat intelligentie veel breder is dan alleen academische vaardigheden. Door de verschillende intelligenties te herkennen en te benadrukken, geven we onze leerlingen de kans om op verschillende gebieden uit te blinken en zich te ontwikkelen.

Contacteer Ons

Wil je meer informatie over Het Labyrint of een afspraak maken om onze school te bezoeken? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons vinden op Monseigneur Claessensstraat 4 in Sittard, Limburg, Nederland. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je rond te leiden op onze inspirerende school.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de wereld van mogelijkheden bij Het Labyrint!

Maak jouw eigen website met JouwWeb