Inschrijvingsformulieren

Hier vindt u de inschrijvingsformulieren voor Basisschool Het Labyrint. Vul en dien de formulieren in om de inschrijvingsprocedure te starten. We kijken ernaar uit om uw kind te verwelkomen op onze school!

Schoolkalender

Bekijk de schoolkalender om op de hoogte te blijven van belangrijke data, evenementen en vakanties gedurende het schooljaar bij Basisschool Het Labyrint. Blijf betrokken en plan uw agenda met ons!

Schoolregels

Lees onze schoolregels om te begrijpen welk gedrag en welke normen we hanteren bij Basisschool Het Labyrint. Samen zorgen we voor een positieve en respectvolle leeromgeving voor alle leerlingen.

Verlofaanvragen

Hier vindt u de formulieren voor het aanvragen van verlof voor uw kind. Volg de instructies en dien uw verlofaanvraag tijdig in. We helpen u graag bij het regelen van verlof voor uw kind.

Toestemmingsformulieren

Sommige activiteiten vereisen toestemming van ouders. Vind hier de benodigde toestemmingsformulieren en vul ze in. Zorg ervoor dat alle benodigde toestemmingen correct zijn ingediend voor een soepele uitvoering van activiteiten.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze school of een bezoek plannen? We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We kijken uit naar uw bericht!

Maak jouw eigen website met JouwWeb